'Job flow' in ESP workstation?

CA-7 Job Management and CA's Workload Automation Restart & Tracking Tool CA-11, CA-ADC2, CA-Manager, CA-Jobtrac, CA-ESP (formerly Cybermation), ASG-ZEKE, ASG-Workload Scheduler (formerly BETA42),BMC Control-M, IBM Tivoli Workload Scheduler (TWS, formerly OPC, OPC/A, OPC/ESA, Maestro) JES3 DPC (Dependent Job Control)

Topic author
Neeraj N
Registered Member
Posts: 34
Joined: Tue Aug 20, 2013 12:49 pm
Has thanked: 2 times

'Job flow' in ESP workstation?

Postby Neeraj N » Sat Mar 04, 2017 10:44 am

HI,

Is there a way to check if ESP Workstation has option for generating job flows? Please help.




nicc
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 544
Joined: Wed Apr 23, 2014 8:45 pm
Been thanked: 11 times

Re: 'Job flow' in ESP workstation?

Postby nicc » Sat Mar 04, 2017 4:20 pm

Yes - read the contents and index of the documentation.


Regards
Nic

Online
User avatar

Robert Sample
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 1275
Joined: Fri Jun 28, 2013 1:22 am
Location: East Dubuque Illinois
Has thanked: 2 times
Been thanked: 90 times

Re: 'Job flow' in ESP workstation?

Postby Robert Sample » Sat Mar 04, 2017 8:16 pm

And if your site has a license for the product, you have access to the documentation. You may have to actually talk to your coworkers, team leader, manager, or site support group to find it (instead of posting on a forum), but you can find it.




Topic author
Neeraj N
Registered Member
Posts: 34
Joined: Tue Aug 20, 2013 12:49 pm
Has thanked: 2 times

Re: 'Job flow' in ESP workstation?

Postby Neeraj N » Fri May 05, 2017 10:56 pm

Actually I read the manuals and it does not really show an easy way out for a flow. Predecessor and successor can be located.



Online
User avatar

Robert Sample
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 1275
Joined: Fri Jun 28, 2013 1:22 am
Location: East Dubuque Illinois
Has thanked: 2 times
Been thanked: 90 times

Re: 'Job flow' in ESP workstation?

Postby Robert Sample » Fri May 05, 2017 11:52 pm

If the manual does not mention a way to do what you want, then that is definitely a clue. You could confirm by consulting the vendor's support website to be sure.




Return to “Scheduling Software for MVS, OS/390 and zOS”

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests